malgratcomunicacio.cat

En directe


La Generalitat eliminarà els barracons de pediatria del CAP

El Govern de la Generalitat ha inclòs al pressupost de 2017 la redacció de l'avantprojecte i el projecte executiu del CAP de Malgrat de Mar. L'elaboració d'aquests documents és el pas previ per a eliminar els barracons, que actualment acullen el servei de pediatria. Aquesta ha estat una de les 27 propostes relacionades amb la comarca del Maresme que el PSC ha presentat al pressupost de la Generalitat per al 2017 i que han estat aprovades.Publicat:
06-02-2017 / 12:00:32
Actualitzat:
06-02-2017 / 12:26:58

A banda de la supressió dels barracons del CAP de Malgrat de Mar, la Generalitat també preveurà inversions i millores als hospitals Sant Jaume de Calella i Comarcal de Blanes.

Una altra de les propostes del PSC que s'han inclòs al pressupost de 2017 és la de destinar recursos econòmics a incloure un tren directe que uneixi la ciutat de Mataró amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona sense fer parades.

En matèria d'Ensenyament, els socialistes demanaven, d'una banda, preveure l'adequació i la distribució del pis de l'edifici docent de l'Escola Marià Cubí i, de l'altra, redactar l'avantprojecte i projecte executiu del nou institut per eliminar els nous barracons. Aquestes dues esmenes, però, no han estat acceptades. Tampoc s'ha aprovat la proposta d'iniciar les obres de canalització de la riera de Palafolls en el tram zero.

La diputada maresmenca al Parlament de Catalunya, Alicia Romero, diu que "el grup socialista estarà amatent al compliment del Govern, sobretot en relació a aquestes esmenes aprovades, degut a la importància que tenen pel nostre territori". "Un territori castigat des del 2010 pels diversos govern que han reduït la inversió al Maresme en un 80%", ha afegit Romero.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits