malgratcomunicacio.cat

En directe


El nou govern dissoldrà Malgrat Turisme SL

La dissolució de l'empresa pública Malgrat Turisme SL és un dels acords concrets que ja ha anunciat el nou equip de govern format per JxM, ERC, PDC i CUP. La regidora Mireia Castellà (JxM) ho ha comunicat en el transcurs del ple de debat i aprovació de la moció de censura al fins ara alcalde Joan Mercader (PSC). Turisme tornarà a ser una regidoria.Publicat:
01-02-2017 / 16:29:20
Actualitzat:
01-02-2017 / 16:51:53

A banda de dissoldre Malgrat Turisme SL, el nou govern també crearà aplicacions pressupostàries per a consolidar La Pilona i pel pla d'acció de grafittis, pintades i tags. Fixarà, a més, una despesa per al diagnosi de les remunicipalitzacions dels serveis d'aigües, neteja de les instal·lacions municipals, viària i de platges, i de la municipalització de l'Escola Bressol; suspendrà, de manera temporal, el projecte de remodelació de les obres de millora dels carrers Llibertat, Sant Elm i del Carme, per estudiar i consensuar col·lectivament la seva necessitat i finançament; i prioritzarà els serveis socials per sobre de qualsevol altra regidoria.

El nou govern també treballarà en les polítiques socials, l'habitatge i la pobresa energètia; i valorarà la necessitat de crear el lloc de Director General de Serveis Territorials que, si cal, serà personal eventual contractat per concurs de mèrits.

Aquests acords concrets que fan referència al pla d'acció municipal del nou govern s'han inclòs a l'acord que els quatre grups van presentar públicament dilluns passat al Centre Cultural.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits