malgratcomunicacio.cat

En directe


Serra i Serret defensen que els estatuts del PDeCAT els avalen

Neus Serra i Jofre Serret, regidors del PDC a Malgrat de Mar diuen que "abans de fer la moció ho vam consultar i en cap moment ens van dir que no ho féssim" en relació al comunicat i les declaracions de Carles Bosch, el president del PDeCAT al Maresme.Publicat:
01-02-2017 / 08:40:41
Actualitzat:
24-07-2017 / 13:07:09

Neus Serra, portaveu del PDC ha afirmat que "no sempre són coincidents els interessos del partit a nivell local, que comarcal o nacional i entenem que a nivell comarcal hi ha altres interessos en joc" i ha defensat que "nosaltres partim del principi de l'autonomia local i el que fem i decidim a Malgrat ho ha de fer i decidir la gent de Malgrat". A més, ha defensat que tot i les declaracions de Carles Bosch, president del PDeCAT al Maresme, "no ens sentim desemparats pel partit. Abans de fer la moció ho vam consultar i en cap moment ens van dir que no ho féssim, ha estat després quan han sortit altres pressions i potser s'ha reconsiderat aquesta postura". Serra també ha destacat que "no som regidors desobedients ni rebels. Coneixem les normes, els estatuts i el funcionament del partit i no prendríem decisions sense emparar-nos en res ni ningú. Ara, un cop preses les decisions el que fem és defensar-les amb fermesa".

Jofre Serret, per la seva part, ha explicat que "els estatuts del PDeCAT són molt clars i ens diuen que aquestes decisions es prenen a nivell local". És per això que, segons Serret, des del PDC de Malgrat "es va celebrar una assemblea i per unanimitat es va escollir fer la moció de censura per trencar amb l'hegemonia de més de 38 anys i amb les formes de govern que no compartíem". Jofre Serret, a més, ha dit que "les bases ens emparen i ens recolzen i evidentment no hi haurà cap expedient ni cap expulsió" i ha volgut destacar que "nosaltres ens devem a l'agrupació local i a tots els votants que van confiar en nosaltres".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits