malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge de la concentració davant l'Ajuntament del dilluns 23 de gener.

Recullen 700 signatures a favor de l'alcalde Joan Mercader

Alguns veïns del municipi s'han organitzat per donar suport a l'alcalde Joan Mercader, després que el seu soci de govern Junts per Malgrat juntament amb ERC, PDeCAT i la CUP entressin la moció de censura. Unes 700 signatures són les que han entrat per registre a l'Ajuntament aquest dilluns, per donar suport a l'alcalde.

 Publicat:
31-01-2017 / 12:11:26
Actualitzat:
31-01-2017 / 12:53:08

Alguns veïns del municipi, que ja es van concentrar dilluns 23 de gener davant l'Ajuntament per mostrar el seu suport incondicional a l'alcalde Joan Mercader, després que la setmana passada el seu soci de govern Junts per Malgrat juntament amb ERC, PDeCAT i la CUP entressin la moció de censura, han recollit signatures a favor de Mercader. Els veïns han entrat per registre a l'Ajuntament, aquest dilluns, unes 700 signatures en favor de l'alcalde.

La mobilització ha estat organitzada per Josep Maria Rodríguez, un veí del municipi de Malgrat de Mar. Rodríguez considera que "és una manera molt injusta de tractar a una persona, sigui del partit que sigui" i creu que "les coses no s'han fet com s'havien de fer". D'altra banda, ha afegit que aquesta iniciativa ha sorgit del desacord amb "la manera com volen fer fora a l'alcalde amb la moció de censura pactada per l'oposició" i que l'alcalde "ha de tenir l'oportunitat d'acabar el mandat i, un cop acabat, el poble ha d'expressar la seva voluntat sense que s'imposi una alcaldessa".

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits