malgratcomunicacio.cat

En directe

Imatge de l'acte públic 'Obrim finestres'.

Els partits de la moció presenten un nou govern "participatiu, transparent i democràtic"

Junts per Malgrat, ERC, PDeCAT i la CUP van explicar els motius de la moció de censura  i el objectius i acords del futur govern en l’acte públic ‘Obrim finestres’.  L’acte, que es va celebrar ahir al Centre Cultural de Malgrat, va omplir el local. El ple per votar la moció de censura se celebrarà aquest dimecres a les 12 h, a la sala de plens de l’Ajuntament.Publicat:
31-01-2017 / 12:04:45
Actualitzat:
31-01-2017 / 15:17:57

Un govern "participatiu, transparent i democràtic", així van definir el nou govern els quatre grups que han decidit presentar la moció de censura a l'alcalde Joan Mercader. En l'acte els partits de la moció van explicar què els ha motivat a fer-ho i quins són els objectius i acords d'aquest nou govern.

La pràctica d'una política senzilla, propera i sense dèficits democràtics; un govern lluny de la improvisació i el malbaratament dels recursos públics; amb un clima polític que normalitzi el debat, la deliberació i el consens; sense càrrecs de confiança; que sigui transparent i democràtic; que executi els acords de ple que s'aprovin i que faciliti l'accés a la informació, és el que promet el nou govern format per JxM, ERC, PDeCAT i la CUP.

Aquest govern, a més, acorda establir una junta de govern paritària, pública i setmanal; realitzar una reunió setmanal dels regidors per treballar els projectes de manera transversal i crear un comitè de govern per tal de tractar la presa de decisions, analitzar projectes o establir prioritats, entre altres coses.

Carme Ponsa, la cap de llista de JxM propasada com a nova alcaldessa de Malgrat, va iniciar l’acte explicant que el nou govern es presenta com a una “oportunitat de canvi” basada en la “confiança, la transversalitat, el consens i la transparencia”. Per la seva part Ramir Roger, portaveu  d’ERC, va exposar que el nou govern és “la única alternativa possible al clientalisme i la imposició” i que és “l’alternativa que Malgrat necessita”. La regidora del PDeCAT, Neus Serra, va agraïr el suport unànime de l’agrupació local del partit i va afirmar que “mai seran prioritaris el interessos d’un partit per davant dels interessos del nostre poble”. Finalment Núria Casajuana, regidora de la CUP, va ser l'encarregada de tancar l’acte i va explicar que el nou govern trencarà amb el que ha estat fins ara un govern “profundament presidencial i autoritari” i que, aquest nou govern serà, per contra, “transparent, participatiu i democràtic”. Casajuana també ha assegurat que el nou govern suspendrà les obres dels carrers Llibertat, Sant Elm i del Carme.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits