malgratcomunicacio.cat

En directe

L'àrea comercial es construirà a tocar de la N-II. Foto: Google Maps.

Construiran un Decathlon en una nova àrea comercial a Escultor Clarà

La previsió del govern és que al costat del Decathlon també s'hi instal·lin tres establiments d'alimentació, restaurants i una benzinera. Es crearien més de 200 llocs de treball. El projecte inclou, a més, la construcció de dues rotondes noves d'accés al municipi, una a la carretera N-II, davant de Can Palomeres, i una altra a la bifurcació entre l'avinguda de Tarragona i Costa Brava, habitatges de protecció oficial i zones verdes. Inversors privats hi destinaran uns 18 milions d'euros. Aquesta nova àrea comercial hauria d'entrar en funcionament el 2018.Publicat:
30-01-2017 / 13:54:53
Actualitzat:
30-01-2017 / 15:31:54

Malgrat de Mar tindrà una nova àrea comercial el 2018 a la zona d'Escultor Clarà, on s'hi havia projectat l'Àrea Residencial Estratègica, que preveia la construcció de 525 habitatges protegits l'any 2009, però que no es va poder desenvolupar i es va deixar sense efecte el 2015. Inversors privats destinaran ara 18 milions d'euros a construir un Decathlon, tres establiments d'alimentació, restaurants i una benzinera, en aquests terrenys ubicats just a tocar de la carretera N-II.

Amb aquests diners també es crearan dues noves rotondes d'accés al municipi, que permetran eliminar dos punts negres d'accidentalitat. Una es farà a la carretera N-II, davant de Can Palomeres, i l'altra, a la bifurcació entre l'avinguda de Tarragona i Costa Brava. El projecte inclou, a més, la construcció d'habitatges de protecció oficial, la urbanització dels carrers i la creació de noves zones verdes.

L'alcalde Joan Mercader (PSC), que ha confirmat la informació, ha explicat que "les negociacions, que ja estan molt avançades, van començar al final del mandat anterior i que s'han continuat aquest darrer any i mig". "L'àrea comercial és un projecte molt important pel poble ja que permetrà crear més de 200 llocs de treball i hauria de passar una catàstrofe per tal que no tirés endavant", ha afegit Mercader.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits