malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell del 'Camí de les Maletes'.

Malgrat Acull realitzarà 'El Camí de les Maletes', un recorregut solidari per Malgrat de Mar

Malgrat Acull organitza El Camí de les Maletes, un recorregut per Malgrat de Mar que es durà a terme el pròxim dia 5 de febrer a les 11 h. Es farà per grups i anirà acompanyat de la lectura de narracions sobre testimonis de persones refugiades, a càrrec del grup de rapsodes Rimaterrània. Electrica Dharma (Joan i Lluís Fortuny) i Pep Romaguera acompanyaran el recorregut amb música en directe. Les inscripcions ja estan obertes i el preu de la inscripció serà de 3 euros, que aniran destinats íntegrament a la campanya Casa nostra, casa vostra.

 

 Publicat:
02-02-2017 / 09:20:26
Actualitzat:
02-02-2017 / 12:48:07

Malgrat Acull realitzarà un recorregut solidari per diferents indrets del municipi de Malgrat de Mar. Es durà a terme el pròxim 5 de febrer a les 11 h i començarà i finalitzarà a l'Arxiu Municipal.

La plataforma Malgrat Acull es mobilitza per acollir, ajudar i oferir recursos a totes les famílies que han hagut de fugir de la guerra, i organitza aquest recorregut pel municipi de Malgrat de Mar amb l'objectiu de sensibilitzar a la població i obtenir recursos per col·laborar amb les persones refugiades. L'activitat es farà per grups i anirà acompanyada de la lectura de narracions sobre testimonis reals. Aquesta lectura anirà a càrrec del grup de rapsodes Rimaterrània. La plataforma demana als participants que portin una maleta per simbolitzar el camí que han de fer els refugiats. Durant el recorregut Electrica Dharma (Joan i Lluís Fortuny) i Pep Romaguera tocaran música en directe.

Les inscripcions per participar en l'acte es podran formalitzar fins aquest dissabte a Cadena 22 (av. Mediterrània, 43), a la fleca Joan Garriga (carrer Marià Cubí, 11), a l'estanc Gubert (carrer Ramón Turró, 3) i a la llibreria La Pilona (carrer del Carme, 67). El dissabte a la plaça de l'Església d'11 h a 13 h i el diumenge a l'Arxiu Municipal, de 10 h a 11 h. El preu de la inscripció serà de 3 euros i tots els beneficis obtinguts aniran destinats íntegrament a la campanya Casa nostra, casa vostra.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits