malgratcomunicacio.cat

En directe


PDeCAT del Maresme assegura que si la moció de censura prospera s'expedientarà Neus Serra i Jofre Serret

L'Agrupació Comarcal del Maresme del PDeCAT explica en un comunicat que si la moció de censura, que s'ha d'aprovar al ple del proper dimecres 1 de febrer, prospera "els regidors del PDecAT, Neus Serra i Jofre Serret, quedaran automàticament desautoritzats i se'ls obrirà un expedient que pot portar-los a l'expulsió del partit". PDeCAT també demana a Serra i Serret que no usin el nom del partit ni les seves sigles per anunciar cap acte relacionat amb la moció de censura com, per exemple, el de presentació de l'acord de govern d'avui a les 20:30h al Centre Cultural.Publicat:
30-01-2017 / 10:47:15
Actualitzat:
31-01-2017 / 08:32:16

El comunicat de PDeCAT del Maresme, que reitera que la moció de censura no està avalada pel partit, assegura que la seva voluntat és respectar la llista més votada a Malgrat de Mar, la del PSC. El partit afegeix també que aposta "per un enteniment entre els regidors del PDeCAT i el PSC per tal de formar un govern fort i estable" i que així ho ha comunicat als regidors Neus Serra i Jofre Serret "al llarg de les converses i trobades que s'han mantingut aquests darrers dies amb ells". Carles Bosch, president del PDeCAT del Maresme, ha garantit, a més, que l'agrupació comarcal "té el suport de la direcció del partit".

PDeCAT ha enviat aquest comunicat als mitjans de comunicació arran de l'anunci de l'acte de presentació de l'acord de govern entre Junts per Malgrat, ERC, PDeCAT i la CUP, que tindrà lloc avui a les 20:30h al Centre Cultural.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits