malgratcomunicacio.cat

En directe

Una imatge de la façana del cementiri.

L'Ajuntament adjudica les obres per reformar i ampliar el cementiri municipal

L'alcalde de Malgrat, Joan Mercader (PSC), ha signat el contracte d'adjudicació de les obres de la primera fase per substituir els nínxols vells de la part antiga del cementiri per uns de nous i fer-ne més. En aquesta primera part del projecte, es faran 95 nínxols nous.Publicat:
30-01-2017 / 10:33:41
Actualitzat:
30-01-2017 / 12:01:51

La part del cementiri vell està en força mal estat. El projecte que ara engega l'Ajuntament preveu subsituir els nínxols vells per uns de nous, i a més, ampliar el nombre actual amb la creació d'un pis més. El projecte està dividit en quatre fases: a la primera, que està prevista per a aquest any, es faran 95 nínxols, i a la segona, tercera i quarta fase, es faran 90 més a cada una. Aquestes 3 darreres fases es portaran a terme en altres anys. En aquesta primera fase es preveu que s'enderroquin 20 columnes de pisos, un total de 80 nínxols vells, i es facin 19 columnes noves de 5 pisos, amb un total 95 nínxols.  Ara, hi ha 4 files de nínxols i amb les obres s'hi afegirà una cinquena. El projecte també preveu la col·locació d'una escala amb plataforma per millorar la seguretat de les persones que visiten el cementiri.

Les obres de la primera fase les portarà a terme l'empresa Conste 3.0 SL per un valor de 66.373,81 euros. El termini d'execució d'aquestes obres és de 2 mesos. El projecte contempla l'enderroc previ dels nínxols buits afectats. L'Ajuntament ha gestionat la retirada de les despulles que ara hi ha, les quals tornaran a ocupar el seu nínxol corresponent un cop s'enllesteixin els treballs. 

L'alcalde de Malgrat, Joan Mercader (PSC), ha detallat que "des de l'Ajuntament cada any anem fent manteniment i renovant el cementiri". En aquest sentit ha apuntat que "en el darrer any vam retrassar el cementiri i recol·locar els monuments i vam fer una passarel·la de formigó els passadissos amb la corresponent recollida de pluvials per a millorar l'accés i, enguany, comencem a renovar la part més antiga del cementiri". "Esperem que aquesta primera fase sigui el punt de partida perquè en els propers anys es renovi tota la paret més antiga, que dóna a la Plaça dels Jardins de la Solidaritat, per a tenir un cementiri municipal òptim", ha afegit.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits