malgratcomunicacio.cat

En directe


L'alcalde intentarà reunir-se amb tots els partits polítics

L'alcalde Joan Mercader explica en un comunicat que "iniciarà una roda de contactes amb tots els partits polítics per prioritzar el present i el futur de Malgrat". Mercader assegura que s'ha assabentat per la premsa que el soci de govern Junts per Malgrat ha trencat el pacte amb PSC. El ple per debatre i votar la moció de censura contra l'alcalde tindrà lloc l'1 de febrer a les 12hPublicat:
19-01-2017 / 14:23:58
Actualitzat:
19-01-2017 / 15:15:46

Un comunicat ha estat la resposta de l'alcalde Joan Mercader a la moció de censura que Junts per Malgrat, ERC, PDeCAT i la CUP van presentar ahir al migdia. A banda d'anunciar l'inici d'una ronda de contactes amb tots els partits, Mercader assegura que la seva prioritat és garantir "el benestar dels malgratencs i malgratenques i que el municipi també millori a través de les obres realitzades".

L'alcalde aprofita el comunicat per fer un repàs a les accions que ha dut a terme el govern durant el darrer any i mig. En aquest sentit destaca, entre d'altres, "que han aprovat els pressupostos de 2016 i 2017 amb majoria absoluta doblant els recursos de serveis socials i cultura". També recorda que "s'han desenvolupat obres importants" com ara la passera que connecta la zona nord del barri de Can Palomeres amb la sud, l'ampliació del pati de l'escola Montserrat, l'aparcament del carrer de Verge de Montserrat, l'ampliació de la rotonda d'entrada al municipi, la rehabilitació de l'Escola d'Adults o l'enllumenat LED de l'avinguda dels Pins, entre d'altres.

Mercader recorda, a més, que aviat començarà l'obra de l'avinguda de Barcelona i que "s'han introduit innovacions" com la mostra de patis, la creació d'un circuit d'orientació permanent, el canvi d'ubicació de la fira d'atraccions, l'aplicació mòbil de l'Ajuntament o l'acte Tu preguntes i en Joan respon.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits