malgratcomunicacio.cat

En directe


El PDECAT presenta al·legacions al pressupost 2017

El PDECAT presenta al·legacions al pressupost municipal del 2017. Mentre no es resolguin aquestes al·legacions el pressupost municipal del 2017 queda aturat.Publicat:
12-01-2017 / 10:33:42
Actualitzat:
12-01-2017 / 14:04:12

El partit ha presentat aquesta setmana les al·legacions al pressupost municipal, que es va aprovar inicialment el passat 15 de desembre sense el suport del PDECAT.

El PDECAT critica la manca de publicitat i transparència en la tramitació i exposició pública del pressupost. Exposen que no es va informar els ciutadans sobre aquest pressupost, mitjançant una sessió informativa oberta, abans de la seva aprovació inicial. Afirmen que "l'equip de govern pretén vendre un simulacre de participació reservant una minsa partida per fer veure als malgratencs que s'escolta la seva opinió". A més, afegeixen que no es va publicitar l'acta de Ple del 15 de desembre de manera adequada i que tot això "suposa una greu vulneració del compromís de transparència de l'actual govern".

D'altra banda, el PDECAT reclama que s'inclogui una partida específica per la protecció, consolidació i conservació de la Pilona i proposa que "s'assumeixi amb l'import de la baixa de l'adjudicació de les obres de l'Avinguda Barcelona" i suggereix "destinar al projecte la partida prevista per projectes que han d'escollir els ciutadans donat que aquest és un projecte que aplega el màxim consens".

També considera imprescindible obrir una partida específica al capítol d'inversions que permeti endegar la primera fase del projecte de remodelació del Passeig Marítim i el tram final de la riera. El PDECAT considera que "aquest projecte que el grup ha liderat des de fa temps no es pot ajornar per més temps, i proposen executar-lo per fases i donar prioritat per davant de l'adquisició per part del consistori de noves finques sense cap finalitat concreta".

Finalment, quant a les obres del carrer Llibertat- Sant Elm afirma que "aquesta obra no disposa del consens necessari per executar-la de la manera que ha previst el pressupost". Davant d'això proposa el manteniment de la partida "únicament en el cas que el consistori assumeixi el cost íntegre del projecte".

Mentre no es resolguin les anteriors al·legacions no es podrà executar el pressupost municipal del 2017.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits