malgratcomunicacio.cat

Carme Ponsa: "el nostre posicionament continua sent el mateix que vam votar el dia de la moció"

Carme Ponsa, regidora de JxM i actual alcaldessa accidental, s'ha posicionat davant el manifest signat per els grups d'Esquerra, PDCat i la CUP sobre l'incompliment de l'acord per penjar l'estelada al balcó de l'Ajuntament. Ha afirmat que: "el nostre posicionament continua sent el mateix que vam votar el dia de la moció, aixo ho tenim clarissim, el que passa és que pensem que aquesta actuació s'ha de fer quan l'alcalde sigui aqui". Publicat:
23-12-2016 / 09:20:23
Actualitzat:
23-12-2016 / 14:56:11

Carme Ponsa, regidora del partit polític municipal Junts per Malgrat i actual alcaldessa accidental, s'ha posicionat davant el manifest signat per els grups d'Esquerra, PDCat i la CUP sobre l'incompliment de l'acord per penjar l'estelada al balcó de l'Ajuntament. Ponsa ha afirmat que "actualment estic d'alcaldessa accidental perquè l'alcalde està fora durant uns dies i trobo que és una falta de respecte esperar a que l'alcalde marxi per fer aquesta actuació, quan aquesta moció es va aprovar ja fa més d'un mes. No he trobat correcte esperar a que l'alcalde marxi de vacances per fer aquesta actuació. Ara, quan l'alcalde vingui, si s'ha de fer, des de Junts per Malgrat també apretarem per què es faci. Però he trobat una falta de respecte fer-ho en el moment aquest precís en què ell no hi era".

A més, ha explicat quin és el posicionament de Junts per Malgrat i ha dit que "el nostre posicionament continua sent el mateix que vam votar el dia de la moció, aixo ho tenim clarissim, el que passa és que pensem que aquesta actuació s'ha de fer quan l'alcalde sigui aqui". 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits