malgratcomunicacio.cat

En directe


El Grup de Teatre Germanor representarà els 'Pastorets', els dies 26 de desembre i 7 i 8 de gener

El Grup Germanor representarà els Pastorets els dies 26 de desembre i 7 i 8 de gener a les 18 h al Centre Cultural de Malgrat de Mar.Publicat:
22-12-2016 / 12:01:14
Actualitzat:
22-12-2016 / 14:01:12

El Grup de Teatre Germanor representarà els Pastorets un any més. Les representacions es faran els dies 26 de desembre i 7 i 8 de gener a les 18 h al Centre Cultural.

Els Pastorets d'enguany, però, mostren algunes novetats destacades. Obdúlia Cuatrecases, presidenta de l'entitat, ha afirmat que "per nosaltres aquest any se celebren dues efemèrides: els 70 anys del Grup i els 100 anys que Josep Maria Folch i Torres va escriure aquests Pastorets. És per això que volíem fer una cosa una mica diferent, per celebrar-ho a la nostra manera. Una de les coses que vam intentar és intentar recuperar totes les persones que havien fet pastorets anys enrere i tornar-les a engrescar. La veritat és que ho hem aconseguit força. A més, aquest any també hi ha molta gent nova, bona, molt bona, i això ens fa veure que encara hi ha un bon planter que podem anar estirant per properes obres". A més, també ha afegit que una de les altres novetats que es trobaran en aquests pastorets és que "abans pels Pastorets es feien servir decorats de paper i això, de mica en mica, davant de la dificultat que comporta moure'ls durant l'obra, s'havien anat arraconant. Però aquest any vam voler mirar en quin estat estaven els decorats de Pastorets de paper i en posarem uns quants".

Les entrades per les actuacions es podran adquirir una hora abans de cada espectacle.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits