malgratcomunicacio.cat

ERC, PDCat i la CUP manifesten l'incompliment de l'acord per penjar l'estelada al balcó de l'Ajuntament fins que culminés el procés d'independència

Els partits ERC, PDCat i la Cup han manifestat "l'incompliment reiterat per part de l'alcalde dels acords de ple relatius al procés d'independència i constituent".

 Publicat:
21-12-2016 / 14:16:45
Actualitzat:
21-12-2016 / 15:08:19

Els partits afirmen que durant el transcurs del ple municipal de novembre es va aprovar l'acord per "penjar l'estelada al balcó de l'Ajuntament fins que culminés el procés d'independència com a mesura de protesta pels atacs a la democràcia contra els càrrecs electes" i que l'Ajuntament "també es va comprometre en l’organització del debat sobre el procés constituent al nostre municipi de forma coordinada amb l’AMI en el moment que les institucions iniciïn el seu desplegament".

És per això, doncs, que ERC, el PDCat i la CUP afirmen que "l’alcalde no ha executat el primer dels acords i ha manifestat que no ho farà. Al mateix temps ha tancat la Sala de Plens perquè no es pugui accedir al balcó, privant d’aquesta manera als Regidors d’ERC, PDCat i la CUP per a que siguin ells mateixos els qui donin compliment a la resolució adoptada per una majoria i de manera democràtica". A més, afegeixen que "l'alcaldessa accidental, la Sra. Carme Ponsa, també ens ha negat l’accés a la Sala de Plens. Es dona la circumstància que el grup municipal al que representa (JXM) va votar a favor de la proposta".

Els partits que han signat aquest manifest consideren que "aquesta situació és radicalment antidemocràtica" i que no respecta l'acord aprovat al ple. I expliquen que seguiran treballant per aconseguir el procés constituent i per fer un país i un poble lliure, just i plural.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits