malgratcomunicacio.cat

Es posa en marxa l'assemblea ciutadana al barri de Malgrat Nord

La primera jornada se celebrarà el 20 de gener al pavelló Germans Margall a les 19h.Publicat:
19-12-2016 / 11:32:52
Actualitzat:
21-12-2016 / 12:30:59

Es posa en marxa l'assemblea ciutadana al barri de Malgrat Nord. Aquesta proposta, sorgida arran d'una moció d'urgència de la CUP en el transcurs del ple municipal del mes d'agost, i aprovada per unanimitat, permetrà que els veïns i les veïnes del barri de Malgrat Nord comparteixin les seves inquietud i propostes amb l'Ajuntament. 

Oscar Fernández, vocal de l'assemblea de Malgrat Nord, ha explicat a Ona Malgrat en què consisteix i com s'organitzen els veïns per gestionar el forum ciutadà d'aquest barri. "Som vuit membres i tenim una mesa de treball a la qual cadascú té una missió. Uns s'encarreguen de les pancartes, altres de les urnes o altres de parlar amb la gent".

La primera jornada se celebrarà el 20 de gener al pavelló Germans Margall a les 19h. Segons Fernández, l'objectiu principal és "escoltar a la gent de la nostra zona, que vinguin i ens fem sentir, que tinguem veu, que la zona Nord s'uneixi i siguem tots una única veu per proposar i sol·lucionar els problemes que tenim". A més, a banda d'aquesta assemblea que se celebrarà al gener de 2017, els veïns i veïnes del barri també poden participar contestant unes preguntes que trobaran a unes urnes situades als principals locals del barri, a partir d'aquesta setmana. Oscar Fernández ha informat que aquestes preguntes, d'interès per a tots els veïns, són sobre "seguretat vial, seguretat ciutadana, enllumenat, parcs infantils, neteja de carrers o la relació entre el veïnat".

Oscar Fernández espera que "la gent hi participi, que tot això no es tanqui en un calaix i es perdi. I com a amic i veí de la zona Nord us demano a tots que vingueu, que ens unim per fer de Malgrat Nord una zona molt més agradable".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits