malgratcomunicacio.cat

En directe

Sala de plens

El ple d'aquest dijous debatrà el pressupost per al 2017

L'ordre del dia també inclou tres mocions de diversos grups municipals. La sessió començarà a les set del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament i es podrà seguir en directe per Ona Malgrat.Publicat:
15-12-2016 / 13:00:00
Actualitzat:
15-12-2016 / 14:14:53

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous el Ple ordinari del mes de desembre que tindrà com a tema de debat principal el pressupost per al 2017 que l'equip de govern va presentar.

L'ordre del dia també inclou altres temes com l'aprovació provisional de la modificació del tipus impositiu de l'ordenança fiscal reguladora de l'Impost sobre Béns Immobles, la redistribució de places de diversos òrgans judicials de Catalunya, que afecta directament al Jutjat de Pau de Malgrat de Mar o l'aprovació del conveni expropiatori amb el Sr. Fontrodona per la indemnització per l'ocupació anticipada dels seus terrenys per les obres del Projecte d'urbanització de l'Avinguda Barcelona. A més, el PDCat presenta una moció sobre la mobilitat al Maresme i una altra pel relatiu canvi d'ubicació del Jutjat de Pau de Malgrat de Mar i garantir l'accessibilitat i la privacitat dels ciutadans. Per la seva part La CUP també presenta una moció referent a cinc propostes per a ser incorporades al pressupost del 2017.

El Ple començarà a les set del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament i es podrà escoltar en directe per Ona Malgrat (107.4 FM) i per Internet. L'àudio de la sessió plenària també estarà disponible al dia següent per escoltar o descarregar a través del servei de ràdio a la carta d'Ona Malgrat a la plataforma Enacast.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits