malgratcomunicacio.cat

En directe


ERC proposa canvis per les inversions del pressupost de 2017

Esquerra Republicana de Malgrat de Mar proposa fer un gir a les inversions del pressupost 2017. Ramir Roger, el portaveu del partit a l'Ajuntament considera que "cal posar més recursos en polítiques socials" i que els pressupostos que es plantegen són "poc dotats en ajuts directes a les famílies". És per això, que ERC proposa augmentar en 86.500 euros les partides d'ajuts directes a les famílies. Publicat:
14-12-2016 / 13:32:21
Actualitzat:
15-12-2016 / 09:01:04

Esquerra Republicana de Malgrat de Mar ha elaborat un comunicat on proposa fer un gir a les inversions del pressupost 2017.

ERC considera que el model participatiu que ha adoptat l'Ajuntament de Malgrat de Mar es "un model improvisat, en la majoria d'ocasions basat en el simple fet d'informar sense cap voluntat de rebre run retorn per part de la gent" i afirma que la participació "és essencial per construir un municipi amb gent crítica i implicada". És per això que s'hauria de destinar una partida de 200.000 euros "per iniciar d'immediat un procés de pressupostos participatius". D'altra banda, en quant a patrimoni, considera que s'hauria de destinar una part del Fons de Foment del Turisme per realitzar "la senyalització i la retolació descriptiva dels diferents elements patrimonials de Malgrat de Mar en diversos idiomes". I defensa una partida de 200.000 euros per "garantir la conservació i la consolidació de La Pilona". ERC mostra la seva preocupació per la creixent aparició de pintades als espais públics i afirma que cal "una dotació econòmica de suport que ERC estima en 100.000 euros si es vol realment actuar per millorar la situació".  ERC també critica el plantejament del govern per les obres dels carrer Llibertat i Sant Elm i defensa un posicionament que "mantigui les contribucions especials, però que inclogui el càlcul de les variables (activitat comercial, carrer peatonal o obert al trànsit, nivell de trànsit de vehicles, contaminació atmosfèrica, amplada del carrer, etc) i no calcular exclusivament en termes d'edificació dels immobles".

D'altra banda, està d'acord amb algunes de les propostes de l'actual govern pels pressupostos del 2017. Així com la compra de la finca del Bon Pastor Can Palomo, tot i que no comparteix amb el PSC la proposta de construir un nou Ajuntament en aquesta finca, i considera que seria recomanable fer "un procés participatiu per tal que la gent acabi decidint els usos que creu més convenients per la finca del Bon Pastor". No obstant, també està d'acord amb la inversió prevista per l'obertura de l'Avinguda Barcelona i amb la inversió per rehabilitat i millorar l'edifici de l'Escola Mare de Déu de Montserrat. 

Esquerra Republicana de Malgrat de Mar fa un replantejament de la inversió dels recursos de l'Ajuntament i creu que "es pot fer d'una altra manera per aconseguir uns pressupostos més socials, més justos i més participatius. Només val voluntat política". 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits