malgratcomunicacio.cat

En directe


El PDECat presenta una moció pel canvi d'ubicació del Jutjat de Pau de Malgrat de Mar

Neus Serra i Jofre Serret, regidors del Grup del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat), presenten una moció pel canvi d'ubicació del Jutjat de Pau de Malgrat de Mar. Aquesta moció es presentarà al Ple Municipal del 15 de desembrePublicat:
13-12-2016 / 14:13:37
Actualitzat:
13-12-2016 / 14:33:32

El PDECat presenta una moció per canviar d'ubicació el Jutjat de Pau de Malgrat de Mar. Neus Serra i Jofre Serret, regidors del partit a l'Ajuntament de Malgrat de Mar, pretenen, mitjançant aquesta proposta, ubicar el Jutjat de Pau en un local que garanteixi l'accessibilitat a tota la població.

El Jutjat de Pau és un òrgan unipersonal que té jurisdicció al terme municipal, en aquest cas, de Malgrat de Mar. Aquest òrgan existeix en els municipis on no hi ha Jutjats de Primera Instància i Instrucció. És per això, que el Jutjat de Pau és un servei públic per als ciutadans i, com a tal, ha de garantir l'accessibilitat mitjançant, com a mínim, un element adaptat o practicable. 

El PDECat afirma que "l'actual local on es troba ubicat el Jutjat de Pau de Malgrat de Mar no compleix els mínims exigibles per la llei en relació a l'accessibilitat" i diu que "és un local incòmode per l'usuari en el que no es garanteix la privacitat necessària pels assumptes que s'hi tramiten, ni ofereix condicions òptimes per atendre al públic". Per tant, el PDECat considera que les condicions de l'actual Jutjat de Pau no promouen l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i, en general, per a tota la població del municipi de Malgrat de Mar.

És per això, doncs, que demana el canvi d'ubicació del Jutjat de Pau i el seu trasllat a un altre espai que ofereixi les condicions adequades per poder oferir un servei públic de qualitat als ciutadans i que garanteixi l'accessibilitat i la confidencialitat per realitzat les gestions d'aquest servei. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits