malgratcomunicacio.cat

En directe


Les entitats, ànima de la festa major de Sant Nicolau

La regidoria de Cultura ha valorat positivament la festa major de Sant Nicolau d'enguany. Cultura ha destacat la col·laboració de les entitats del poble i la participació dels malgratencs i malgratenques en la majoria d'activitats que s'han organitzat.
 Publicat:
09-12-2016 / 13:59:15
Actualitzat:
09-12-2016 / 15:09:24

Els actes més multitudinaris de Sant Nicolau van ser, com és habitual, el mercat i la trobada, plantada i cercavila de gegants, que van tenir lloc el dia 6 al matí juntament amb la sopa de pedres i el vermut solidari a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer. La festa també va incloure, entre d'altres propostes, el concert i ball de festa major, les tabalades, els versots i els correfocs de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals, i el Concurs de Colles Improvisades de l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina.

El regidor de Cultura Albert Cuní ha fet un balanç positiu de la festa major. Cuní ha explicat que "tot i caure enmig d'un pont, la participació als actes de Sant Nicolau ha estat bona". "També ens ha ajudat molt el factor meteorològic", ha afegit el regidor. Cuní assegura, però, que sense l'esforç de les entitats del poble la festa major no hauria estat possible. Precisament, la intenció de Cultura és reunir-se a partir de la setmana vinent amb les associacions per tal de valorar amb més profunditat el desenvolupament de totes les activitats. També es posaran sobre la taula les incidències que s'han produït aquests dies. Cuní ha destacat que dues persones van caure al Pavelló Municipal d'Esports de l'avinguda de Tarragona durant el Concurs de Colles Improvisades i que "són incidents que s'han d'intentar d'evitar i que es farà tot el possible per tal que no es torni a repetir un incident d'aquest tipus".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits