malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Advent, el Nadal i Benjamin Britten, al concert de l'Escolania de Montserrat d'avui

L'Escolania de Montserrat actuarà a l'Església Parroquial avui a les 20:30h. El concert estarà dedicat a la música religiosa d'autors que fan referència a l'Advent i al Nadal, i a l'A Ceremony of Carols, de Benjamin Britten. Les 450 entrades que es van posar a la venda es van esgotar a finals de novembre. Cultura ha assumit el cost total de l'acte i els diners que s'han recollit aniran destinats a Càritas.Publicat:
09-12-2016 / 11:12:29
Actualitzat:
09-12-2016 / 12:16:01

Els més de cinquanta nois d'entre 9 i 14 anys que formen actualment l'Escolania de Montserrat actuaran aquest vespre a l'Església Parroquial de Sant Nicolau, sota la direcció de Llorenç Castelló i l'acompanyament al piano de Vicenç Prunés. La primera part del concert estarà dedicada a la música religiosa d'autors que fan referència a l'Advent i el Nadal. Les peces que s'interpretaran són Veni Domine de Felix Mendelssohn, Feliç la Verge de P. Ireneu Segarra, Angelus Domini de P. Cassià i Ma. Just, i Magnificat i Laudate Pueri de Michael Haydn. La primera part de l'espectacle també inclourà la Cantata de Sant Nicolau de P. Àngel de Rodamilans. Benjamin Britten protagonitzarà la segona part del concert de l'Escolania. El Corpus Christi Carol i l'A Ceremony of Carols completaran el programa de l'actuació.

L'Escolania de Montserrat és una de les escoles de música més antigues d'Europa. En els darrers anys, l'Escolania ha fet nombroses gires de concerts a l'estranger i ha enregistrat els treballs Música Espiritual Contemporània i In Montibus Sanctis, amb obra coral de Bernat Vivancos. La finalitat de l'Escolania de Montserrat és difondre la música sacra, tant d'autors propis com de compositors internacionals.

Una gimcana per rebre els escolans

Els escolans arribaran a Malgrat de Mar avui cap a les 15:30h. Abans del concert, l'Escolania participarà en una gimcana que es farà arreu del municipi de Malgrat, per tal que puguin conèixer quina és la funció de Càritas, entitat a la qual es destinaran els diners que s'han recollit amb la venda de les entrades de l'espectacle.

La gimcana Passes o passes?  permetrà, d'una banda, que els nois coneguin el poble i, de l'altra, conscienciar-los sobre la importància que té el seu concert solidari.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits