malgratcomunicacio.cat

En directe


La Cobla Palafolls protagonitzarà el Concert de Santa Llúcia de la Sardanista

El tradicional Concert de Santa Llúcia de l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina inclourà 12 peces, que la Cobla Palafolls interpretarà en dues parts. L'activitat tindrà lloc el proper diumenge 11 de desembre a les 19:30h al local social de La Barretina Vermella.Publicat:
09-12-2016 / 08:53:30
Actualitzat:
09-12-2016 / 11:06:22

A Guissona de Joaquim Serra serà la peça que donarà el tret de sortida aquest diumenge al tradicional Concert de Santa Llúcia que cada any organitza l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina. La primera part de l'espectacle també inclourà El refugi de Fèlix Martínez Comín, Sant Llorenç de Max Havart, que comptarà amb la interpretació de les trompetes solistes d'Aharon Innocent i Martí Costa; Cant de Coratge de Conrad Saló amb la tenora solista Laia Soler; Una rialleta de Pere Rigau i el flabiol solista de Mar Vilar; La nit de Nadal de Josep Grivé i Girona 1808 de Ricard Viladesau.

Una peça de Joaquim Serra també engegarà la segona part del concert. Serà La presó de Lleida, que comptarà amb la percussió de Ferran Guillament. L'estaca de Lluís Llach, El noi de la mare, Estels de Nadal de Pepita Llunell i Marxa Radetzky de Johann Strauss, acabaran de donar forma a l'espectacle.

El Concert de Santa Llúcia de l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina compta amb el suport i col·laboració de la Societat Cultural i Recreativa La Barretina Vermella i l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits