malgratcomunicacio.cat

En directe


La Coral Atzavara viu una nova etapa amb Ruben Espinosa, el nou director

La Coral Atzavara inicia una nova etapa amb Ruben Espinosa, el nou director, "un jove molt ben format musicalment que ha vingut amb moltes ganes de donar una empenta a la coral" segons afirma Julia Silveira, la presidenta de l'entitat.

 Publicat:
14-12-2016 / 09:20:47
Actualitzat:
14-12-2016 / 09:33:50

La Coral Atzavara inicia una nova etapa amb un canvi de director. Ruben Espinosa és un jove de 26 anys, graduat superior en música que durant la seva trajectòria s'ha dedicat al cant coral en diferents especialitats: cant clàssic, cant modern i cant gospel. Espinosa afirma que "estic molt content d'encetar una nova etapa com a director de la coral atzavara".

Julia Silveira, presidenta de la Coral Atzavara, explica que "la Coral Atzavara, que va ser fundada el 1979, té un llarg recorregut en tot tipus de cants populars d'arreu del món, així com d'adaptacions del cinema. Les dues activitats més destacades de la coral durant l'any són la trobada de corals de primavera i el concert de Nadal. Des que es va fundar, la coral ha comptat amb quatre directors: Mercader, Busquets, Dolors Viñuela, que va treballar amb l'Atzavara durant divuit anys i, actualment, Ruben Espinosa, un jove molt ben format musicalment que ha vingut amb moltes ganes de donar una empenta a la coral".

Ruben Espinosa, el nou director de la Coral Atzavara, explica que "si parlem de la nova temporada, jo plantejo un cor amb una sonoritat nova. Estem buscant un so potent, continuar fent música popular, música religiosa, música pop, bandes sonores però sempre amb una perspectiva nova, amb una sonoritat nova. Jo sempre he plantejat un cor en el qual tots els integrants cantin amb tot el seu esperit i aconsegueixin una sonoritat pròpia". D'altra banda, també afirma que "estem preparant un concert de Nadal que jo crec que serà un concert molt, molt maco". Aquest concert consta de quatre parts. La primera estarà dedicada a nadales, aquesta serà la part més clàssica. La segona part serà de música de cambra i la tercera de cant gospel. Per últim, a la cloenda hi haurà dos cors a l'escenari i un quartet de corda.

Finalment Julia Silveira recorda que "el concert de Nadal serà el dia 18 de desembre a les set de la tarda a l'Església de Sant Nicolau. Com cada any, aquest concert es fa a favor de Càritas Malgrat. És per això que no cobrem entrada però sí que demanem col·laboracions, que agraïm per avançat".

 

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits