malgratcomunicacio.cat

En directe


La CUP proposa la dissolució de Malgrat Turisme SL

La Candidatura d'Unitat Popular considera que Malgrat Turisme SL "no compleix els objectius establerts en els Estatuts Socials, és econòmica i materialment depenent de l'Ajuntament". La dissolució de l'ens és una de les cinc propostes que la CUP demana al govern (PSC - JxM) que inclogui al pressupost de l'Ajuntament de l'any vinent.
 Publicat:
07-12-2016 / 13:35:19
Actualitzat:
07-12-2016 / 15:01:10

Eliminar la transferència de 245.000 euros a Malgrat Turisme SL i dissoldre l'ens. Aquesta és una de les cinc aportacions que la CUP fa al pressupost per a l'any vinent que proposa el govern (PSC - JxM). Segons la Candidatura d'Unitat Popular, la contractació que l'empresa pública fa d'alguns serveis "no s'adequa a la Llei de Contractació Pública" i, a més, "està exercint tasques que no li corresponen com cobrar i ingressar la taxa per l'ocupació de la via pública en fires d'un dia o fer reserves d'hotel". La CUP considera que l'activitat que du a terme Malgrat Turisme SL hauria "d'estar sotmesa a la gestió i al control propis de l'Administració Local, com qualsevol altra regidoria".

Una altra de les aportacions que fa el partit al pressupost per l'any vinent és la d'eliminar la previsió d'ingressos de 600.000 euros corresponents a les contribucions especials que hauran de pagar els veïns dels carrers Llibertat, Carme i Sant Elm si es duen a terme les obres de millora dels vials.

La CUP també proposa augmentar l'Impost de Béns Immobles fins a l'1,10% a les oficines d'entitats financeres, instal·lacions hoteleres i grans fàbriques multinacionals, per tal d'incrementar els ingressos de l'Ajuntament; contemplar una partida pressupostària per a la consolidació de La Pilona; i preveure una despesa per a estudiar les remunicipalitzacions dels serveis de gestió de l'aigua potable, de les instal·lacions municipals i de la neteja viària i de platges. En aquest sentit, la CUP recorda que la Llei de racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local "deixa clar que un ajuntament pot escollir la forma en què vol gestionar un determinat servei, però ha de justificar que és la més sostenible i eficient".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits