malgratcomunicacio.cat

En directe

Eva Moreno, presidenta del PDECat a Malgrat de Mar. Foto: PDECat.

Eva Moreno és la primera presidenta de PDECat a Malgrat de Mar

La primera executiva local de PDECat, encapçalada per Eva Moreno, treballarà durant els propers quatre anys per donar a conèixer el projecte del nou partit i convertir-lo en un referent local, entre d'altres. L'executiu ha estat escollit per unanimitat dels assistents en el transcurs de l'assemblea constituent, que va tenir lloc l'1 de desembre.Publicat:
07-12-2016 / 12:29:39
Actualitzat:
07-12-2016 / 13:28:47

El Partit Demòcrata Europeu Català ja ha constituït la seva primera executiva local. La presidenta Eva Moreno encapçala un equip format Josep Pérez Bassart, els regidors Neus Serra i Jofre Serret, i Arnau Abella, cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya.

El nou executiu s'ha marcat com a objectius "fer de PDECat un referent local i de país, així com muscular i donar a conèixer el projecte del nou partit, i treballar per eixamplar les bases en clau municipal".

Eva Moreno assegura que "és un gran orgull ser presidenta local a Malgrat de Mar" perquè, entre d'altres coses, podrà "servir al poble", el mateix motiu que la va moure a "formar part de les llistes d'un partit".

L'assemblea constituent del PDECat a Malgrat de Mar, que va tenir lloc l'1 de desembre, va comptar amb la presència del president comarcal Carles Bosch.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits