malgratcomunicacio.cat

En directe

Pol Serra i Marc Martín, membres de l'entitat L'Arrel.

L'Arrel, l'entitat que promou l'ecologisme

L'Arrel és "un col·lectiu ecologista de l'Alt Maresme que lluita per aconseguir un món lliure de contaminants i contaminadors". L'Arrel va sorgir per la falta d'una entitat ecologista i jove a l'Alt Maresme.Publicat:
13-12-2016 / 09:10:12
Actualitzat:
14-12-2016 / 15:27:26

L'Arrel és una entitat malgratenca formada per, aproximadament, 35 persones que tracta de lluitar per un planeta més net i sostenible. L'entitat es defineix com "un col·lectiu ecologista de l'Alt Maresme que lluita per aconseguir un món lliure de contaminants i contaminadors".

Segons Pol Serra, membre de l'Arrel, "la idea de fer aquesta entitat va sorgir a principis d'estiu, d'un grup de cinc persones, quan vam veure que a l'Alt Maresme no hi havia cap col·lectiu que es basés en l'ecologisme al cent per cent i fos de joves. És per això que a finals d'estiu vam decidir fer una assemblea i tirar endavant aquesta proposta".

D'altra banda, Marc Martí, integrant de l'Arrel, ha explicat que "l'objectiu principal de l'Arrel és la defensa del medi ambient i, a partir d'aquí es divideix en diferents aspectes com reduir la contaminació; defensar els oceans, les terres, l'aire i l'aigua; protegir la biodiversitat i promoure les energies renovables". També han comentat que des de l'entitat pretenen "estar actius dins del poble, fer actes de sensibilització, d'educació ambiental i d'activisme. Així com organitzar jornades de recollida de brossa als boscos, fer plantades d'arbres, tallers, cinefòrums, debats... perquè la gent es conscienciï més sobre els temes ecologistes, que estan molt presents avui en dia".

Els membres de l'entitat han realitzat una campanya de sensibilització que es tracta d'un calendari d'advent que es pot visitar a la Biblioteca i cada dia, durant tot el mes de desembre, obriran un dia del calendari per veure un consell ecologista. A més, també participaran en la fira de Sant Nicolau de Nadal. Pol Serra i Marc Martí expliquen que "farem una exposició d'objectes fets amb materials reutilitzats i prepararem tallers pels nens petits".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits