malgratcomunicacio.cat

En directe


El Congrés de la Federació del PSC del Maresme es farà el 21 de gener a Mataró

El PSC del Maresme va celebrar un Consell de Federació extraordinari divendres passat al Centre Cultural. L'acte, que va comptar amb la presència de Salvador Illa, nou secretari d'organització del partit, va servir per fixar la data i el lloc del 7è Congrés de la Federació comarcal del partit. Es farà el 21 de gener al TecnoCampus de Mataró.Publicat:
21-11-2016 / 12:50:31
Actualitzat:
21-11-2016 / 13:55:31

Salvador Illa, secretari d'organització del Partit dels Socialistes de Catalunya, va detallar que del proper Congrés de la Federació comarcal n'ha de sortir "una direcció que haurà de ser capaç de concretar la proposta política del partit i de treballar per donar suport als càrrecs electes de la comarca i ajudar a conformar propostes polítiques de cara a les properes eleccions municipals de 2019". "Cal seguir mantenint la confiança als llocs on governem i guanyar-la als llocs on no l'hem tinguda", ha afegit Illa.

El secretari d'organització del PSC ha valorat positivament l'estat de salut del partit a la comarca. Illa assegura que "el PSC a la comarca ha fet una tasca molt ben valorada pels ciutadans i que Malgrat n'és un clar exemple" perquè s'ha fet "una bona gestió i ha rebut un reiterat suport del ciutadà".

El Consell de Federació extraordinari, que es va celebrar divendres passat al Centre Cultural, va comptar també amb la presència l'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, l'exacaldessa Conxita Campoy i de Xavier Amor, alcalde de Pineda de Mar, que va anunciar que no es tornaria a presentar a l'elecció de primer secretari del PSC del Maresme al proper Congrés.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits