malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la subhasta de bicicletes de dissabte.

Recullen 477 euros a la subhasta de bicicletes que el Consell Municipal de Solidaritat repartirà

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Malgrat ha celebrat aquest cap de setmana els actes centrals de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. La subhasta de bicicletes abandonades va tornar a ser l'activitat amb més èxit de públic. Es van subhastar 32 bicicletes i es van recollir 477 euros que aniran destinats a Solidaritat. Avui es tanca la Setmana de la Prevenció de Residus amb un taller de costura creativa, en el qual els participants podran transformar les seves peces de roba. Serà a partir de les 15:30h a la Biblioteca La Cooperativa.Publicat:
21-11-2016 / 11:54:38
Actualitzat:
21-11-2016 / 14:41:18

La Regidoria de Medi Ambient va recuperar dissabte la subhasta de bicicletes dins els actes de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, després que l'any passat no s'organitzés. La subhasta, que va estar coordinada per l'actriu malgratenca Teresa Gelpí, va tornar a ser l'acte amb més èxit de públic. Es van subhastar 32 bicicletes que la Policia Local ha trobat abandonades. La bicicleta més cara es va subhastar per 112 euros i la més barata per 1 euro. En total es van recollir 477 euros, que aniran destinats al Consell Municipal de Solidaritat, el qual decidirà amb quines activitats es col·laborarà. 

Dissabte al matí, la Regidoria també va organitzar Els Encants de la Mainada, una fira d'intercanvi de joguines, llibres i contes per a menors de 16 anys. Unes 15 famílies van participar en aquesta iniciativa. Els nens i nenes que hi van prendre part van rebre com a obsequi un joc "Passejant per Malgrat", que va ser editat per l'Ajuntament l'any 2006. 

La jornada de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus d'ahir diumenge va consistir a fer una neteja de la platja de Malgrat Centre. Durant aquesta activitat, que es va fer conjuntament entre la Regidoria de Medi Ambient i l'entitat ecologista juvenil de Malgrat L'Arrel, es van recollir sobretot, restes de cigarretes, ampolles, així com totxanes i un gran nombre de tovalloletes arrossegades per l'aigua del mar cap a la sorra de la platja. Aquesta acció és un Clean up Day, que és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, entre altres.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits