malgratcomunicacio.cat

En directe

L'alcalde Joan Mercader, a l'Smart City Expo World Congress.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar participa a l'Smart City Expo World Congress

Malgrat de Mar ha estat un dels quatre municipis escollits per la Diputació de Barcelona per exposar els diferents models de desenvolupament i gestió d'aplicacions en l'àmbit municipal. L'alcalde, Joan Mercader (PSC), ha presentat l'app Malgrat de Mar a l´Smart City Expo World Congress, una mostra internacional dedicada a les ciutats intel·ligents i les solucions tecnològiques urbanes.Publicat:
16-11-2016 / 09:06:10
Actualitzat:
16-11-2016 / 12:35:58

Joan Mercader ha exposat el projecte de comunicació multicanal amb la ciutadania de l'Ajuntament de Malgrat de Mar a l'Smart City Expo World Congress, una mostra internacional dedicada a les ciutats intel·ligents i les solucions tecnològiques urbanes, que se celebra a Fira Barcelona fins demà. Malgrat de Mar ha estat un dels quatre municipis escollits per la Diputació de Barcelona -juntament amb Manresa, Rubí i Alella- per exposar els diferents models de desenvolupament i gestió d’aplicacions dins l'àmbit municipal.

L'alcalde ha presentat el projecte de comunicació de l'Ajuntament que s'encarrega d'agregar continguts i serveis per tal de difondre'ls a través de les pantalles tàctils al carrer, les pantalles fixes de l'Ajuntament i l'ascensor inclinat, i l'app Malgrat de Mar. Es tracta d'un sistema -que ofereix l'empresa Ubime- que afegeix continguts que provenen de RSS, xarxes socials, Open data, i els geoposiciona i organitza per a una difusió multicanal. Aquesta novetat permet al ciutadà obtenir informació de Malgrat de Mar; des de l'actualitat, l'agenda d'activitats, què visitar, el temps i telèfons d'interès, entre d'altres coses.

Malgrat va posar en marxa el projecte de comunicació multicanal al juliol i des de llavors ha anat incorporant novetats; al setembre l'apartat de Govern obert, que ofereix els anuncis oficials, convocatòries de ple, calendari fiscal, ordenances fiscals i ofertes de treball, entre altres. A l'octubre, s'han incorporat les notificacions push que permeten als usuaris de l'app rebre informació sobre incidències i actes destacats que s'organitzen al municipi. I, ara, durant el mes de novembre, es posarà en marxa l'apartat d'incidències a la via pública, que permetrà als ciutadans notificar a l'Ajuntament desperfectes o mal funcionament dels serveis. També aquest mes es posarà en marxa la possibilitat que els usuaris de l'app puguin respondre qüestionaris de satisfacció per així copsar de forma ràpida i còmoda una primera opinió de la ciutadania vers una temàtica en concret.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits