malgratcomunicacio.cat

En directe


La Comunitat Terapèutica del Maresme s'obre al poble

La Comunitat Terapèutica del Maresme ha organitzat una jornada de portes obertes a l'Hospital de Dia i la Llar Residència aquest matí, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d'octubre. La iniciativa, que ha inclòs un espectacle i una exposició, pretén dignificar els usuaris i els treballadors del centre i aconseguir destruir mites relacionats amb les malalties mentals.Publicat:
20-10-2016 / 09:49:49
Actualitzat:
20-10-2016 / 12:37:06

La jornada de portes obertes, que enguany ha arribat a la sisena edició, ha permès donar a conèixer als visitants les instal·lacions que la Comunitat Terapèutica del Maresme té al carrer de Passada. Montserrat Julià, cap de servei de l'Hospital de Dia de Malgrat, ha explicat que "és molt important repetir la iniciativa cada any perquè permet mostrar la feina que es fa al centre i, alhora, donar l'oportunitat al poble de criticar o elogiar el servei". "La comunitat està ben integrada, però les jornades de portes obertes ho facilita molt més perquè serveixen per trencar misteris i tabús", ha afegit Julià.

A banda de fer portes obertes a les instal·lacions, aquest matí s'ha fet a la plaça de Ca l'Arnau l'espectacle Teatre't a sobre a càrrec del grup Patates amb suc i s'han exposat les obres artístiques dels usuaris de la comunitat.

Julià també ha aprofitat la diada per reivindicar, una vegada més, la necessitat d'ampliar les places de residència al Maresme per aquest tipus d'usuaris. En aquest sentit, la doctora és optimista i diu "que ara sembla que la cosa anirà de veritat i que espera que vagi bé". Actualment, l'Hospital de Dia de Malgrat de Mar atén 20 persones i la Llar Residència, 15.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits