malgratcomunicacio.cat

En directe


El documental 'Astral' s'estrenarà a Malgrat de Mar avui

Astral. Un veler de luxe convertit en un vaixell per a refugiats plasma el drama dels refugiats en aigües del Mediterrani. És la primera vegada que el periodista Jordi Évole portarà a la gran pantalla un dels seus treballs. Els diners que es recullin amb les projeccions a les sales que han demanat passar la pel·lícula aniran destinats a l'ONG ProActiva Open Arms. El passi del documental a Malgrat de Mar es farà avui a les 19h al Centre Cultural.Publicat:
14-10-2016 / 09:29:18
Actualitzat:
13-10-2016 / 10:59:22

Més d'un centenar de sales de cinema d'arreu de l'estat espanyol projecten aquests dies el documental Astral, la primera pel·lícula del programa Salvados de La Sexta. Malgrat de Mar és un dels municipis que ha decidit donar suport al projecte de Jordi Évole i ha cedit la sala del Centre Cultural per acollir també l'estrena del documental, que recull el drama dels refugiats que intenten travessar el Mediterrani amb l'esperança d'aconseguir un futur millor a Europa.

La iniciativa d'estrenar la pel·lícula als cinemes té un rerefons solidari. Els beneficis que s'obtinguin amb la venda de les entrades, a Malgrat de Mar costaran 5 euros, aniran destinats a l'ONG ProActiva Open Arms, que rescata i socorre els refugiats que arriben a Europa per mar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits