malgratcomunicacio.cat

En directe


Les inundacions al Maresme obliguen a activar el Pla Inuncat

Les úniques incidències que s'han registrat fins ara a Malgrat de Mar per la pluja han estat els talls de la circulació pel carrer de Girona i l'accés a l'avinguda dels Pins per la gola de la riera de Palafolls. El Servei Català de Trànsit recomana no circular per les carreteres del Maresme. El telèfon d'emergències 112 ha rebut 643 trucades per la pluja, de les quals 580 a la comarca. Les poblacions més afectades són Vilassar de Mar i Premià de Mar.Publicat:
12-10-2016 / 20:37:49
Actualitzat:
12-10-2016 / 21:44:05

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha posat en alerta el Pla Especial d'Emergències per Inundacions a Catalunya, l'Inuncat, per les fortes pluges que cauen al Maresme. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, les pluges es poden mantenir al llarg de les properes hores i de nit poden afectar també les comarques de Girona.

Protecció Civil demana precaució i que s'eviti ciruclar amb vehicle perquè "els rius, rieres i torrents de les zones afectades per les intenses pluges baixen molt plens i hi ha risc de desbordament". 

El telèfon d'emergències 112 ha rebut fins al moment un total de 643 trucades derivades de les fortes pluges, la gran majoria al Maresme (580). Les poblacions amb més incidències són Vilassar de Mar, Premià de Mar i Cabrera de Mar. Els Bombers de la Generalitat han rebut 266 avisos per pluja.

A causa de la forta pluja que cau al Maresme s'ha hagut d'aturar la circulació de trens entre el Masnou i Mataró, i les carreteres de la comarca han quedat impracticables. Segons el Servei Català de Trànsit, ara mateix hi ha tallada l'N-II entre Vilassar de Mar i el Masnou en ambdós sentits perquè la calçada està inundada. Es fan desviaments senyalitzats cap a la C-32.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits