malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat reformula la seva marca de poble

La Regidoria de Comunicació treballa en la reformulació de la marca de poble. El projecte malgratenc Col.Laboratori porta a terme aquesta proposta que preveu modernitzar i posar en valor la identitat del poble, tant en la seva projecció cap a la ciutadania de Malgrat de Mar com a l'exterior.Publicat:
12-10-2016 / 09:20:54
Actualitzat:
11-10-2016 / 08:37:46

Per portar a terme aquesta reformulació de la marca de poble s'ha elaborat una enquesta. Entre les preguntes que es plantegen als malgratencs i malgratenques hi ha "Què és el millor de Malgrat? I el pitjor? Com definiries el poble en tres paraules?". Tot plegat per conèixer què en pensen els ciutadans sobre la reputació de la marca de Malgrat de Mar. L'enquesta és anònima i està pensada per ser contestada de manera àgil i ràpida.

L'alcalde i responsable de la Regidoria de Comunicació, Joan Mercader, ha manifestat que "aquest projecte és per tenir una nova marca de poble on s'hi senti identificat tant malgratencs com visitants". Joan Mercader ha afegit que "aquesta marca es crea a través de la participació ciutadana ja que será el resultat de com veiem el municipi tots plegat". 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits