malgratcomunicacio.cat

En directe


El CineClub Garbí estrena nova temporada avui amb 'Mia madre'

El CineClub Garbí comença avui divendres nova temporada amb la projecció de la pel·lícula Mia madre, de Nanni Moretti. La nova programació inclou, a més, un cicle dedicat a Alfred Hitchcock. Psicosis i Atrapa a un ladrón són dues de les pel·lícules que es projectaran els Diumenges Clàssics. La sessió d'avui començarà a les 22h al Centre Cultural.

 Publicat:
07-10-2016 / 11:30:01
Actualitzat:
07-10-2016 / 13:47:10

La projecció de la pel·lícula Mia madre, de Nanni Moretti, donarà el tret de sortida a la temporada 2016-17 del CineClub Garbí aquesta nit. El film, que ha rebut dos premis David Di Donatello a les millors actriu i actriu de repartiment, explica la història d'una directora de cinema que ha d'encarar diversos conflictes que marquen la seva vida en ple rodatge en un moment en què la seva mare pateix una malaltia terminal.

Mia madre serà la primera de les 11 projeccions que ha programat el CineClub Garbí per aquest primer quadrimestre. La selecció d'aquesta temporada també inclou les pel·lícules Van gogh, Tres recuerdos de mi juventud, Hijo de Saúl, El nen i el món, Primavera en Normandía, The duke of Burgundy i Nuestra hermana pequeña.

 

Els McGuffins de Hitchcock

A banda de les projeccions dels divendres, el CineClub Garbí també oferirà un cicle de cinema clàssic, que es farà en cinc diumenges. La proposta enguany estarà dedicada a Alfred Hitchcock. Hitchcock/Truffaut, el documental sobre el llibre que el cineastra francès va escriure a partir de les seves entrevistes amb Hitchcock, servirà de McGuffin -un dels recursos narratius que més va usar en les seves pel·lícules- per convertir el cineastra britànic en el protagonista del cicle de clàssics d'enguany.

El documental es projectarà el divendres 21 d'octubre i les altres quatre pel·lícules del cicle els diumenges 30 d'octubre, 27 de novembre, 5 de març i 30 d'abril. Entre els films de Hichcock que es projectaran hi ha Piscosis i Atrapa a un ladrón.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits