malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Escola Vedruna ret homenatge a la germana Carme Garriga

Els cantaires de l'antiga Coral Agermanats de l'Escola Vedruna actuaran en un concert solidari que servirà per retre homenatge a la germana Carme Garriga, que va morir al març. L'acte tindrà lloc aquest dissabte a les 21h a l'Església Parroquial de Sant Nicolau.Publicat:
07-10-2016 / 09:54:19
Actualitzat:
07-10-2016 / 09:55:43

La germana Carme Garriga va dedicar gran part de la seva vida a la música i, sobretot, a ensenyar-la i compartir-la amb els altres. Entre d'altres coses, Garriga va ser durant molts anys la directora de la Coral Agermanats de l'Escola Vedruna i va aconseguir consolidar-la. Precisament, són més d'una quarantena d'aquests alumnes a qui ensenyava a cantar a la coral els que ara s'han trobat per retre-li homenatge.

Mª Àngels Paradeda, una de les organitzadores de l'acte, ha explicat que "el concert d'homenatge d'aquest dissabte ha aconseguit reunir més de 40 persones d'edats i perfils molt diferents". "Tots tenim un bon record de la germana Garriga", ha afegit. Paradeda també ha recordat que la germana Carme Garriga ensenyava música els dissabtes al matí a la presó de dones de Girona i, fins i tot, viatjava a Albània cada estiu per compartir els seus coneixements amb els més desfavorits. És per aquest motiu que el preu de l'entrada del concert de dissabte el fixarà el públic, que podrà fer una aportació voluntària destinada a Albània.

A banda de l'antiga Coral Agermanats de l'Escola Vedruna, el concert d'homenatge a la germana Carme Garriga d'aquest dissabte comptarà també amb la participació de corals convidades de la Federació Catalana de Pueri Cantores. Moltes d'aquestes persones van coincidir amb Garriga i han volgut prendre part en aquest acte.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits