malgratcomunicacio.cat

En directe


19 alumnes participen enguany en el projecte Aula Oberta La Pilona

La Regidoria d'Educació ha tornat a posar en marxa per 9è any consecutiu el projecte Aula Oberta La Pilona. 19 alumnes de l'Institut Ramon Turró, les Escoles Fonlladosa i Sant Pere Chanel participen en el projecte.Publicat:
06-10-2016 / 10:09:19
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Aquest any l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha signat dos convenis per portar a terme el projecte: un amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per portar a terme el projecte a l'Institut Ramon Turró i Darder; i un altre amb les escoles concertades, Escoles Fonlladosa, Col·legi Sant Pere Chanel i Escola Vedruna. 

El curs 2016-2017 participen al projecte 19 alumnes: 12 alumnes de l'Institut Ramon Turró i Darder, 1 alumne de les Escoles Fonlladosa i 6 alumnes de l'Escola Sant Pere Chanel.

L’Aula Oberta La Pilona és un projecte que ofereix als alumnes participants la possibilitat de fer estades formatives a diferents empreses col·laboradores del municipi, i té com a objectius la millora de l’èxit escolar i l’adquisició d’habilitats per al desenvolupament personal, social i laboral. És un projecte d'atenció educativa a la diversitat de l'alumnat d'Educació Secundària Obligatòria de Malgrat de Mar. 

L’objecte principal d’aquest projecte és donar suport als alumnes des del tercer curs de l’Educació Secundària Obligatòria que presenten dificultats d’aprenentatge i desmotivació i que precisen d’actuacions individualitzades i adaptacions substancials del currículum per a la seva integració escolar, social i laboral.

Aquest projecte es va iniciar el curs 2008-2009 a través de la signatura del conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Malgrat com a projecte de foment de l’èxit escolar per l’alumnat d’educació Secundària del poble.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits