malgratcomunicacio.cat

En directe


Les biblioteques de la Diputació de Barcelona organitzen un concurs a Instagram

La iniciativa pretén que els usuaris de les biblioteques de la Diputació de Barcelona, entre les quals hi ha la de Malgrat de Mar, pengin fotografies i vídeos a la xarxa social Instagram amb els elements i espais que més els agradin de la seva biblioteca.
 Publicat:
06-10-2016 / 10:01:49
Actualitzat:
05-10-2016 / 13:26:38

Què t'emociona de la biblioteca? és el títol del concurs que les biblioteques de la Diputació de Barcelona han posat en marxa a la xarxa social Instagram durant aquest mes d'octubre. Els usuaris d'aquests equipaments han de penjar fotografies i vídeos dels elements i espais que els agraden de la seva biblioteca habitual amb l'etiqueta #emociobiblioteca.

Cada fotografia o vídeo haurà d'incloure el nom de la biblioteca d'on s'ha pres perquè hi haurà dues categories de premi. En la primera, l'usuari podrà guanyar una tauleta tàctil o un val de 100 euros per la compra de llibres; en la segona, es premiarà la biblioteca amb més usuaris participants amb la realització d'una activitat de foment a la lectura i la cultura.

El concurs Què t'emociona de la biblioteca? estarà obert fins el 31 d'octubre. Totes les fotografies i vídeos rebuts s'aniran publicant a la pàgina web de la Biblioteca Virtual.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits