malgratcomunicacio.cat

En directe


Neix el grup de teatre del Casal de Can Campassol

L'èxit que va tenir l'estrena del seu primer espectacle, Despedida de soltera, durant la Setmana Gran ha portat al grup de teatre de l'Associació de Jubilats a consolidar-se. La quinzena d'actors i actrius que en formen part, sota la direcció de Montserrat Ballart, batejaran el grup de teatre del Casal de Can Campassol aquest dijous a les 18h a la seu de l'entitat.Publicat:
04-10-2016 / 09:34:58
Actualitzat:
04-10-2016 / 11:38:50

Malgrat de Mar té un nou grup de teatre amateur. La peculiaritat d'aquesta formació és, però, l'edat dels seus integrants. Els actors i les actrius són membres de l'Associació de Jubilats del poble. Montserrat Ballart, la directora del grup, ha explicat que la idea de crear-lo va sorgir "d'un pim pam". Ballart diu que "tracta amb molta gent al casal i que costa poc estimular els avis per tal que s'apuntin a fer coses".

I d'aquest "pim pam" va créixer el primer espectacle de la formació. Despedida de soltera es va estrenar al setembre coincidint amb la commemoració de la Setmana Gran. Els actors i les actrius van pujar damunt l'escenari del Centre Cultural tres vegades per representar l'obra, que va ser tot un èxit de públic. Montserrat Ballart ha assegurat, però, que el veritable èxit ha estat "el fet que els jubilats desitgessin que arribés l'assaig per prendre part en l'activitat". Els mateixos actors i actrius han explicat que l'experiència els ha agradat molt perquè s'ho han passat molt bé.

La bona acollida que ha tingut el primer espectacle del grup de teatre del Casal de Can Campassol els ha animat a continuar endavant i, per aquest motiu, es farà el bateig de la formació de manera oficial en un acte a la seu de l'Associació de Jubilats que tindrà lloc aquest dijous a les 18h.
 

Despedida de soltera, de nou damunt l'escenari

Despedida de soltera explica la història d'una dona de més de seixanta anys que es casa. Ella i tota una comitiva de dones grans van al seu comiat de soltera. El grup de teatre del Casal de Can Campassol tornarà a representar l'obra al Centre Cultural el diumenge 16 d'octubre a les 18h. Es podran adquirir les entrades anticipades entre les 12h i les 13h el mateix dia.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits