malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de l'acte institucinoal de celebració del patró de la Policia Local.

La Policia Local reconeix la tasca dels bombers voluntaris Marià Martínez i David Cortés

La Policia Local de Malgrat de Mar ha reconegut públicament la tasca que Marià Martínez i David Cortés han dut a terme al capdavant del parc dels bombers voluntaris durant els darrers deu anys com a cap i sotscap, respectivament. El reconeixement s'ha fet en el marc de l'acte institucional de celebració del patró de la Policia Local, aquest migdia al Centre Cultural. També s'ha lliurat una placa a l'agent Sebastián Evaristo, que s'ha jubilat enguany, i una medalla de plata a la permanència en servei actiu durant 30 anys al sotsinspector de la Policia Local, José Manuel Martínez.Publicat:
30-09-2016 / 14:41:13
Actualitzat:
30-09-2016 / 15:28:53

La Policia Local de Malgrat ha fet una felicitació pública als bombers voluntaris Marià Martínez i David Cortés. Martínez és bomber voluntari des de 1988 i, juntament amb Cortés, ha estat al capdavant del parc de Malgrat de Mar en els darrers deu anys. La policia ha destacat que els dos han actuat com "un tàndem coordinat que ha donat continuïtat i estabilitat al parc, al servei i a una excel·lent col·laboració amb la Policia Local". També s'ha lliurat una placa a l'agent Sebastián Evaristo, que s'ha jubilat enguany, i una medalla de plata a la permanència en servei actiu durant 30 anys al sotsinspector de la Policia Local, José Manuel Martínez. Aquests reconeixements s'han fet durant l'acte commemoratiu de la diada del patró de la Policia Local, Sant Miquel, que el cos celebra cada any al Centre Cultural.

L'inspector en cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, ha fet un breu balanç de la feina feta pel cos durant aquests mesos de 2016. Ha destacat 8.709 serveis policials realitzats entre gener i agost i "la millora dels índexs de seguretat respecte al 2015". En aquest sentit, Martínez ha dit que les infraccions penals "han disminuït uns 100 fets els últims 12 mesos i sumen 1.218. En matèria de seguretat viària i mobilitat, l'inspector en cap ha detallat que "tot i registrar només 69 accidents els primers 8 mesos de l'any, són 14 més que al 2015". També ha destacat que s'han fet 1.933 proves d'alcoholèmia, 29 proves de detecció de drogues i 6.000 denúncies per infraccions de trànsit.

A banda de fer balanç, Martínez ha comentat que "aquest ha estat un any difícil" perquè, entre d'altres coses, "hem fet front a diversos fets importants, entre els quals hi ha l'homicidi d'un jove malgratenc". L'inspector ha lamentat que "fets puntuals, aïllats i sense connexió que s'ajunten en la dimensió espai temps posin en dubte la seguretat i la feina dels cossos policials". En aquest sentit, Martínez, que ha recordat que la prevenció dels delictes és responsabilitat de tots, ha demanat, d'una banda, que s'escoltin les demandes dels ciutadans i se'n faci un anàlisi professional "pensant únicament en l'interès general i no en interessos particulars" i, de l'altra, "que es defensi la feina dels cossos policials".

L'alcalde Joan Mercader ha reconegut la tasca de la Policia Local de Malgrat i se n'ha mostrat molt orgullós. Mercader ha destacat que "tot i que enguany han passat fets greus i desgraciats, s'ha seguit treballant a un ritme molt alt" i que, gràcies a l'esforç de la Policia Local, "aquests fets han quedat com a aïllats i condemnats i en mans de la justícia per tal que siguin resolts".

Durant l'acte, també s'han repartit felicitacions a 33 agents de la Policia Local de Malgrat de Mar, a un agent de la Policia Local de Pineda de Mar i a un altre de la Policia Local de l'Hospitalet de Llobregat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits