malgratcomunicacio.cat

En directe


El documental 'Astral' s'estrenarà a Malgrat de Mar el 14 d'octubre

Astral. Un veler de luxe convertit en un vaixell per a refugiats plasma el drama dels refugiats en aigües del Mediterrani. És la primera vegada que el periodista Jordi Évole portarà a la gran pantalla un dels seus treballs. Els diners que es recullin amb les projeccions a les sales que han demanat passar la pel·lícula aniran destinats a l'ONG ProActiva Open Arms. El passi del documental a Malgrat de Mar es farà el 14 d'octubre a les 19h al Centre Cultural.Publicat:
29-09-2016 / 11:37:34
Actualitzat:
29-09-2016 / 13:09:33

Més d'un centenar de sales de cinema d'arreu de l'estat espanyol projectaran el documental Astral, la primera pel·lícula del programa Salvados de La Sexta, entre el 10 i el 16 d'octubre. Malgrat de Mar és un dels municipis que ha decidit donar suport al projecte de Jordi Évole i ha cedit la sala del Centre Cultural per acollir també l'estrena del documental, que recull el drama dels refugiats que intenten travessar el Mediterrani amb l'esperança d'aconseguir un futur millor a Europa.

La iniciativa d'estrenar la pel·lícula als cinemes té un rerefons solidari. Els beneficis que s'obtinguin amb la venda de les entrades, a Malgrat de Mar costaran 5 euros, aniran destinats a l'ONG ProActiva Open Arms, que rescata i socorre els refugiats que arriben a Europa per mar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits