malgratcomunicacio.cat

En directe


PDC aposta per la creació d'un fons d'habitatges de lloguer social

El Partit Demòcrata Català presentarà una moció al proper ple municipal del 15 de setembre per demanar que es creiï un fons d'habitatges de lloguer social. El seu objectiu seria, segons avança PDC en un comunicat, "cobrir les necessitats de les persones i les unitats de convivència residents al municipi en situació d'exclusió social o residencial i per a situacions especials i d'emergència".
 Publicat:
07-09-2016 / 08:25:30
Actualitzat:
07-09-2016 / 09:33:22

Des de PDC consideren que "l'habitatge és un bé de primera necessitat i que en l'actual context econòmic i social un pis buit és una anomalia". Per això, demanen al govern (PSC i JxM) que destini el pis que té l'Ajuntament al carrer d'Eivissa a l'habitatge d'inclusió social i emergència "per a casos de serveis socials que tinguin el perfil per accedir-hi".

A banda de la creació d'un fons d'habitatges de lloguer social, PDC també proposa iniciar els treballs de redacció d'un reglament que el reguli. Aquest document hauria de servir per "definir els criteris d'accés a les diferents modalitats d'habitatge, marcar el règim intern del fons d'habitatge de lloguer social, establir el règim organitzatiu i de funcionament, i el règim disciplinari dels habitatges temporals d'inclusió social amb suport socioeducatiu de gestió municipal".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits