malgratcomunicacio.cat

En directe


La CUP demanarà al ple de setembre convocar la taula de treball per l'assamblea de Malgrat Nord

La moció que presentarà la CUP al ple de setembre planteja la creació de la taula de treball que hauria d'organitzar i moderar l'assemblea que s'hauria de fer entre els mesos de setembre i octubre al barri de Malgrat Nord, tal i com es va aprovar al ple de juliol. L'objectiu de l'assemblea és, segons la CUP, "posar en diàleg les visions i opinions sobre la realitat del barri", en relació amb els fets que han passat en els últims mesos com ara atropellaments, apunyalaments o agressions.Publicat:
07-09-2016 / 14:44:02
Actualitzat:
07-09-2016 / 14:53:14

La taula de treball per l'assemblea del barri de Malgrat Nord, segons proposa la CUP, agruparia els rols de secretari, moderador i portaveus de cara al dia de la trobada. Aquests agents s'encarregarien de l'organització i redacció de l'acta de la reunió. A més, els integrants de la taula haurien de fer un seguit de tasques prèvies a l'assemblea, que serien, tal i com apunta la CUP, "decidir i consensuar els temes de debat, determinar l'espai, el dia i l'hora de la reunió i establir les dinàmiques, normes i resolució d'incidències" de la trobada.

La CUP voldria que la taula de treball de l'assemblea estigués formada per un representant de cada grup municipal i un màxim de 10 persones alienes als partits polítics i vinculades al barri en qüestió. Per aquesta raó, també demanarà que s'obri un termini per presentar sol·licituds de participació en aquesta taula a l'Ajuntament.

Per altra part, la CUP també proposa que es faci difusió per tots els mitjans de comunicació públics sobre la convocatòria de la taula i la possibilitat de formar-ne part. A més, demanen a la moció que l'Ajuntament faci "publicitat constant i ininterrompuda de l'Assemblea de Malgrat Nord" fins que s'hagi fet, per tal que "totes les persones del barri puguin fer les aportacions pertinents".

Tot i que la moció es presentarà en el transcurs del proper ple municipal, que tindrà lloc el djious 15 de setembre, representants de tots els grups polítics municipals s'asseuran per parlar-ne prèviament dimarts que ve.

L'assemblea al barri de Malgrat Nord va ser una proposta que es va posar sobre la taula al ple municipal del passat mes de juliol. La Candidatura d'Unitat Popular va entrar la moció per urgència exposant que "l'Ajuntament, que ha de garantir els interessos i que està en plena sintonia amb les dificultats i responsabilitats col·lectives", havia de convocar una reunió amb els veïns i veïnes del barri de Malgrat Nord per escoltar les seves demandes i inquietuds. La moció es va aprovar per unanimitat de tots els grups del consistori.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits