malgratcomunicacio.cat

En directe


L'oferta gastronòmica local, el plat fort de la fira d'estiu

Malgrat de Mar acull aquest proper cap de setmana la Fira d'Estiu, que per segon any consecutiu, inclou també una àmplia oferta gastronòmica amb les food trucks i els restaurants locals. Dissabte i diumenge, de 18h a 24h, hi haurà a l'avinguda del Bon Pastor 60 parades de firaires i artesans, 8 food trucks i 9 parades d'establiments gastronòmics locals. També hi haurà música en directe.Publicat:
08-07-2016 / 11:56:42
Actualitzat:
08-07-2016 / 12:16:42

Malgrat Turisme SL organitza aquest cap de setmana una nova edició de la Fira d'Estiu a l'avinguda del Bon Pastor. El tram de la riera entre la plaça de l'Àncora i el carrer de Ramon Turró acollirà una seixantena de parades de firaires i artesans. L'espai gastronòmic de la fira ocuparà des de Ramon Turró fins a Fonlladosa, en el qual es podran trobar 8 food trucks amb diferents especialitats. Les food trucks, que van ser un èxit de públic l'estiu passat, són actualment tendència i amb una oferta de menjar de diferents cultures amb l'atractiu que s'elabora en caravanes i furgonetes, originals i curioses. L'espai gastronòmic té uns altres grans protagonistes: 9 parades d'establiments de restauració de Malgrat: Jijonenca, Muniesa Club Gastronòmic, Pastisseria Vives MalgratBlanc I Negre, Paladart Bar Restaurant, Bodega 2002, Arròs del Cubano, K-ñitas,Vinum Nostrum i Eric Cantona's Bar.

L'organització ha canviat la ubicació de l'espai gastronòmic, i enguany, les food trucks i les parades d'establiments de Malgrat, ocuparan només un costat de l'avinguda del Bon Pastor, deixant més espai lliure. 

La Fira d'Estiu també inclourà música. El dissabte des de les 18h i fins les 22h hi haurà música a càrrec de Dj José Reyes i després i fins les 24h, l'actuació dels Set de Cop. Diumenge, hi haurà el Dj José Reyes des de les 18h i fins les 24h. 

Una de les novetats de l'edició d'enguany, serà l'activitat "Pedala amb energia", que s'organitza conjuntament amb la Regidoria de Medi Ambient dins la Setmana de l'Energia, en la qual qui ho desitgi podrà fer-se el seu propi granissat, pedalant una bicicleta estàtica.

La regidora de Turisme, Carme Ponsa, ha explicat que aquesta edició aposta per la gastronomia local, que amplia la seva oferta. "Aquesta fira és un gran aparador per als establiments de restauració del poble. Volem atraure visitants d'altres municipis del voltant", ha afegit Carme Ponsa. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits