malgratcomunicacio.cat

En directe


358 infants participen al Casal Municipal d'Estiu i 54 joves als tallers

El Casal Municipal d'Estiu es va posar en marxa divendres passat amb 358 nens i nenes. L'eix d'animació d'enguany serà el circ i la mainada farà sortides a Marineland, al parc de Bombers Voluntaris de Malgrat i a l'Hotel Tropic Park. Els tallers del Juliol Jove també s'han posat en marxa amb 54 nois i noies.Publicat:
07-07-2016 / 07:21:26
Actualitzat:
07-07-2016 / 08:23:47

La Regidoria d'Educació va posar en marxa el servei del Casal Municipal d'Estiu el passat divendres. 358 nens i nenes participaran al casal d'aquest estiu -315 durant el mes de juliol i 145 ho faran a l'agost. Segons ha explicat Àngel Badalló, director del Casal Municipal d'Estiu, l'eix d'animació serà el circ. Entre les activitats programades, hi haurà una sortida durant tot el dia a Marineland aquest mes de juliol, activitats a diferents equipaments del municipi com el Centre Cívic, el local del Grup Excursionista Malgratenc (GEM), piscina municipal, Escola Marià Cubí i Soler, Miniclub de la platja, així com visites a l'Hotel Tropic Park i al parc de Bombers Voluntaris de Malgrat. 

Per altra part, la Regidoria de Joventut ha engegat el Juliol Jove amb diferents tallers. 54 joves participen enguany durant aquest mes de juliol en tallers d'idiomes -anglès, italià i francès- de vídeo creació, de pre-monitors en el lleure, de graffiti i d'edició i creació musical, així com els de "Renova't" -sobre xarxes socials i blogs de viatge i moda. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits