malgratcomunicacio.cat

En directe


Ja es poden inscriure els nadons al registre civil des de l'Hospital de Calella

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha posat en marxa un sistema que permet inscriure els nadons al registre civil des de l'Hospital de Calella. D'aquesta manera, els pares i mares dels nounats ja no s'han de desplaçar per fer la inscripció dels seus fills.
 Publicat:
05-07-2016 / 13:05:31
Actualitzat:
05-07-2016 / 14:02:14

Es pot fer la sol·licitud d'inscripció al registre civil des de l'Hospital de Calella en el cas de fills matrimonials, si un dels progenitors és espanyol o quan ambdós siguin estrangers, però de la mateixa nacionalitat; i en el cas de fills de parelles no casades, si la filiació s'estableix només amb la mare o si el pare biològic és present i tots dos signen la sol·licitud.

La petició d'inscripció al registre s'ha de fer dins de les 72 hores posteriors al naixement i cal aportar el certificat mèdic que lliura l'hospital; el DNI, NIE o passaport dels dos progenitors, o del sol·licitant si no és cap d'ells; i el llibre de família o certificat de matrimoni si falta la firma del progenitor. Els pares rebran al moment un justificant i més endavant, el certificat literal de naixement, que també atualitzarà el llibre de família de manera automàtica.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits