malgratcomunicacio.cat

En directe


Malgrat celebra 10 anys d'agermanament amb Seynod amb la inauguració d'una plaça dedicada al poble francès

L'Ajuntament de Malgrat de Mar inaugura avui la plaça de Seynod, coincidint amb la celebració dels 10 anys d'agermanament. Una delegació del poble francès, encapçalada per la seva alcaldessa Françoise Camusso, presidirà l'acte que tindrà lloc a les 20.30h. La festa inclourà cercavila amb la Colla de Geganters de Malgrat i exhibició de sardanes, castellers i correfoc.Publicat:
06-07-2016 / 10:19:23
Actualitzat:
05-07-2016 / 14:57:08

L'agermanament entre Malgrat de Mar i Seynod, el poble francès de l'Alta Savoia, celebra el seu desè aniversari. Coincidint amb aquesta celebració, el consistori malgratenc inaugurarà avui la plaça dedicada a Seynod, que està situada al carrer de Girona, a tocar amb l'avinguda de Joaquima de Vedruna. 

Els actes començaran a les 19:45h davant l'Ajuntament, des d'on sortirà una cercavila encapçalada per les autoritats, que anirà fins a la plaça de Seynod. A les 20:30h està previst que comenci l'acte oficial d'inauguració d'aquest espai verd dedicat al poble agermanat, que inclourà parlaments de l'exalcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, l'alcaldessa de Seynod, Françoise Camusso, i de l'alcalde, Joan Mercader; i la descoberta de la placa de la plaça. A les 21h hi haurà exhibició de sardanes, castellers i correfoc. La festa finalitzarà amb l'himne dels Segadors i del savoià. 

 

Les obres es van fer l'any passat

Les obres de la plaça Seynod es van portar a terme l'any passat. El projecte de la plaça de Seynod va ordenar aquest terreny que estava erm -situat a la confluència dels carrers de Girona, Joaquima de Vedruna i carrer de Badalona- i va convertir-lo en un espai verd sostenible amb un manteniment de baix cost. La plaça té una zona de jardineria i arbres, mobiliari urbà, enllumenat públic, drenatge per a les aigües de pluja i reg automatitzat. Les obres les va portar a terme l'empresa Obres Ortuño SL per un valor de 56.594,59 euros.  

 

10 anys d'agermanament

Malgrat de Mar i Seynod es van agermanar ara fa 10 anys.  L'agermanament es va formalitzar el 4 de juny del 2006  al poble francès de l'Alta Savoia. Una cerimònia solemne a l'Auditorium de Seynod va servir per rubricar aquesta unió. Una delegació de 150 persones va viatjar a Seynod per participar en els actes de ratificació de l'agermanament amb aquest poble de l'Alta Savoia. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits