malgratcomunicacio.cat

En directe

Educació va reconèixer la tasca de 22 alumnes de 4t d'ESO

Els alumnes de 4t d’ESO dels centres educatius de Malgrat exposen els seus Projectes de Recerca

L'acte, organitzat per la Regidoria d'Educació, es va celebrar ahir al Centre Cultural. A banda de reconèixer la tasca dels 22 alumnes que van mostrar els millors projectes de recerca de les seves escoles, també es va fer un agraïment públic a Francesc Calvet, director de l'escola Vedruna, que es jubila enguany.Publicat:
29-06-2016 / 15:00:41
Actualitzat:
30-06-2016 / 09:38:55

Un total de vuit projectes de recerca d’alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Sant Pere Chanel, les Escoles Fonlladosa, l’Institut Ramon Turró i Darder i l’Escola Vedruna es van presentar ahir a la tarda al Centre Cultural en el transcurs de la 3a edició de la Mostra de Projectes de Recerca de 4t d’ESO.

Els treballs que es van mostrar ahir són Els somnis, de Tania Jurado, Lídia Sillero, Arianne Siebert i Alina Xapellí, Ser un Blogger. Del "hobby" a l'ofici, de Ahlam El Mahdali, Marina Ruiz, Escarlata Reig i Pau Quintana, i L'aigua del delta de la Tordera envers una piscina, de Xavi Salas, Jorge Peñafiel, Míriam Antúnez, Polina Steliyamova i Paula Santiña, de l'Institut Ramon Turró i Darder i tutoritzats per Laia Saladich i Josep Vicenç Calatayud; L'ensenyament a l'escola durant la postgerra, de Biel Fontrodona, i Anàlisi del sòl i de les fulles, de Míriam Ferran, del Col·legi Sant Pere Chanel i tutoritzats per Miquel Morell i Raquel Alum, respectivament; Som conscients del que respirem?, d'Helena Lasheras, de les Escoles Fonlladosa i amb Anna Manrique com a tutora; i de l'Escola Vedruna, Els somnis, de Mar A. Puigneró, Marina Maset, Iris Moret i Júlia Santiago, i Les aromes, de Sílvia De Lange i Mireia Pastrana, tutoritzats per Anna Gispert.

La 3a Mostra de Projectes de 4t d’ESO té com a objectiu reconèixer l'esforç i l'èxit educatiu dels alumnes que han demostrat capacitat d'autonomia i iniciativa en l'organització del seu treball individual, així com també de responsabilitat, cooperació i col·laboració en el desenvolupament de projectes en comú. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits