malgratcomunicacio.cat

En directe


11 infants sahrauís passaran les vacances a l'Alt Maresme

El primer infant sahrauí refugiat que passarà l'estiu a l'Alt Marsme va arribar diumenge. Els 10 restants trepitjaran els pobles de la comarca dijous a la tarda. Cap família malgratenca n'acollirà enguany.Publicat:
28-06-2016 / 13:28:45
Actualitzat:
28-06-2016 / 14:02:05

L'Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara ha lamentat que en l'edició del projecte "Vacances en Pau" d'enguany no hi hagi hagut cap família malgratenca disposada a acollir un infant sahrauí. Tot i això, des l'entitat han explicat que 11 nens i nenes podran passar l'estiu a l'Alt Maresme.

El projecte permet, segons l'associació, que els infants sahrauís refugiats als campaments de Tinduf, a Algèria, puguin sortir uns mesos del desert "inhòspit on viuen i pateixen les dures condicions que això suposa".

La selecció dels nens que participen en el programa “Vacances en Pau” es fa en el territori d’origen per part de les diferents ONG’s que hi treballen. Les famílies catalanes acullen un infant a partir dels 10 anys, que sol repetir l’estada cada any fins els 13 anys. Després existeix la possibilitat que la mateixa família pugui acollir els germans.

Malgrat amb el Sàhara porta a terme el projecte “Vacances en Pau” des de l’any 2004 i gestiona les acollides a les poblacions de Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera, Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella i Sant Pol. El projecte, que compta amb la col·laboració dels ajuntaments d’aquestes poblacions, va néixer inicialment l’any 1997 arran del conflicte de Bòsnia.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits