malgratcomunicacio.cat

En directe


22 alumnes rebran un reconeixement a la 3a Mostra de Projectes de Recerca de 4t d'ESO

La Regidoria d'Educació organitza la mostra per tercer any amb l'objectiu de reconèixer els millors projectes de recerca de 4t d'ESO dels centres de secundària del poble. 22 nois i noies rebran una distinció per la seva feina en un acte que tindrà lloc demà a les 18h al Centre Cultural.Publicat:
28-06-2016 / 09:18:52
Actualitzat:
28-06-2016 / 12:08:36

La Regidoria d'Educació, amb la col·laboració de l'Institut Ramon Turró i Darder, Escoles Fonlladosa, Col·legi Sant Pere Chanel i Escola Vedruna, organitza aquesta mostra que pretén reconèixer els millors treballs realitzats pels alumnes de 4t d'ESO. L'objectiu és reconèixer l'esforç i l'èxit educatiu dels alumnes, que han demostrat capacitat d'autonomia i iniciativa en l'organització del seu treball individual, així com també de responsabilitat, cooperació i col·laboració en el desenvolupament de projectes en comú. 

En aquesta tercera edició de la mostra, hi participaran 8 treballs, 1 per cada aula de 4t d'ESO, que han estat elaborats per 22 alumnes. Els projectes han estat triats com els millors pels seus propis centres educatius. Els autors dels projectes de recerca faran una breu exposició sobre el contingut del treball durant l'acte d'aquest dimecres. Aquests projectes són enquadernats i dipositats al fons bibliogràfic de l'Arxiu Municipal.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits