malgratcomunicacio.cat

En directe

Alguns dels bombers voluntaris del parc de Malgrat. Foto: Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar.

Els Bombers Voluntaris de Malgrat alerten del risc d'incendi forestal

Des de la Conselleria d'Interior es preveu un estiu amb risc moderat d'incendis forestals, però no descarten que pugui ser una campanya complicada. Els Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar recorden que a 500 metres de bosc no es pot fer foc i que els boscos s'han de mantenir per a evitar incendis.Publicat:
28-06-2016 / 08:57:18
Actualitzat:
28-06-2016 / 09:08:15

El sotscap dels Bombers Voluntaris de Malgrat de Mar, David Roger, ha explicat que les pluges que han caigut aquest any han fet proliferar el sotabosc i les gramínies. Unes plantes, segons Roger, que "a l'estiu s'assequen molt de pressa i es converteixen en un combustible latent".

David Roger també ha afegit que la sequera que arrosseguem des de fa anys, sobretot al litoral, i l'excés de sotabosc augmenten el risc d'incendi forestal. A més, el sotscap dels Bombers Voluntaris assegura que "si no plou durant aquest estiu, el perill es pot incrementar".

La campanya forestal que ha engegat el departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya s'allargarà fins el 15 de setembre. S'hi destina un pressupost de despeses directes associades a la campanya que supera els 16 milions d'euros.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits