malgratcomunicacio.cat

En directe


Convergència lamenta que el PSC votés en contra de les millores que proposaven per a la Corporació de Salut

Convergència assegura que sempre apostarà per millorar el servei que s'ofereix des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i que si va donar suport a la moció que van presentar en el darrer ple el PSC i la CUP, en què es demanaven millores per al personal de l'ens, va ser perquè van descobrir, després d'intentar negociar-la, que la moció no era dels dos partits, sinó dels treballadors de la Corporació i el partit "sempre estarà a favor de les millores en sanitat i el servei a les persones". Convergència lamenta l'actitud de l'alcalde i del PSC, que van votar en contra de la seva proposta que contemplava millores en les infraestructures de l'ens que gestiona la salut a l'Alt Maresme i a la Selva Marítima.Publicat:
23-06-2016 / 17:45:25
Actualitzat:
23-06-2016 / 15:02:29

El regidor convergent Jofre Serret ha explicat que l'intent de negociar les mocions amb el PSC i la CUP va fracassar perquè, entre d'altres coses, l'alcalde Joan Mercader va dir que "si no acataven la proposta que els feien textualment, no arribarien a cap acord". Serret ha afegit que "davant de frases i actituds tan taxatives, Convergència va decidir mantenir la seva moció i votar a favor de la del PSC i la CUP, en descobrir que "no és del Partit Socialista, sinó dels treballadors de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva". Una qüestió que el regidor assegura que no se'ls va explicar en les negociacions. Serret també ha comentat que el personal de la Corporació de Salut "està dolgut perquè l'alcalde socialista hagi votat en contra de les millores en les infraestructures que Congervència demanava".

Jofre Serret també ha volgut enviar un missatge a Esquerra Republicana de Catalunya, en relació a les declaracions que va fer dimecres a la ràdio el portaveu del grup polític municipal, Ramir Roger, i en les quals titllava d'electoralistes aquestes dues mocions que es van presentar al ple. En aquest sentit, Serret els diu que "es deixin de partidismes perquè Convergència sempre ha donat suport a les mocions que s'han presentat en matèria de sanitat i que si ara s'han debatut al ple de Malgrat de Mar ha estat una casuística".

Finalment, el regidor convergent ha demanat que "es deixi de dir que la sanitat pública està en males condicions perquè el servei és fantàstic i els professionals són immillorables". Serret, que reconeix que "tot es pot millorar", considera que declaracions com aquestes "desvirtuen la realitat".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits